Spoznajte ekipo

dr. Črtomir Podlipnik

Usmerjen je v raziskovanje ustreznih biomolekulskih sistemov, s svojim dragocenim celovitim znanjem na tem področju pa aktivno sodeluje pri številnih projektih, vključno z raziskavami ebole.

dr. Marko Jukić

IntelliMol

Docent s področja farmacevtske kemije. Ustanovitelj bioinformacijskega podjetja Intellimol. Ukvarja se z načrtovanjem novih zdravilnih učinkovin, bioinformatiko in razvojem računalniških orodij za načrtovanje novih zdravil.

dr. Natalia Nikitina

Ruska akademija znanosti

Raziskovalna sodelavka na Inštitutu za uporabne matematične raziskave v Karelskem raziskovalnem centru Ruske akademije Znanosti v Petrozavodsku v Rusiji. Zanima jo organiziranje in promocija prostovoljnega računalništva.

Sebastian Pleško

ERUDIO

Magistrski študent. Ukvarja se predvsem z bioinformatiko in iskanjem možnih tarč, pri razvoju novih zdravilnih učinkovin. Skupaj z dr. Podlipnikom že sodeloval na raziskavah proti eboli.

Lorenzo Gilardoni

Magistrski študent Univerze v Milanu. Ukvarja se predvsem z molekulskimi simulacijami biomolekularnih sistemov. Sodeluje pri projektu: Targeting for new therapeutic options for the 2019 novel coronavirus (2019-nCoV).

Gašper Tomšič

Študent farmacije na Univerzi v Ljubljani, v prostem času programer. Že od nekdaj se zanima za medicino, viruse in organsko kemijo. Želja po izzivih in pomoči ljudem ga je pripeljala do sodelovanja v raziskavah o trenutni epidemiji.

Žan Pevec

Diplomirani inženir računalništva in informatike, trenutno vodja razvoja v podjetju 1Home, ki se ukvarja s povezovanjem pametnih domov z glasovnimi asistenti. Zanima ga tehnologija in vse kar je z njo povezano, temu primerni pa so tudi njegovi hobiji.

Boštjan Laba

Neolink

Podjetnik, programer, največ se ukvarja z izdelavo specifičnih aplikacij za Windows okolje. Po srcu radovednež in raziskovalec, vedno humanitarno orientiran, kar ga je privedlo tudi do projekta covid.si